Cât costă un ps5 în românia?

În căutarea celui mai nou joc video sau a celei mai recente console de gaming? Cu siguranță, PlayStation 5 (PS5) se află în topul listei multor gameri entuziaști. Cu toate acestea, unul dintre primele aspecte pe care le luați în considerare atunci când vă hotărâți să achiziționați un PS5 este prețul. În acest articol, vă vom dezvălui cât costă un PS5 în România și ce factori pot influența acest preț.

Prețul standard al unui ps5

În momentul lansării sale în România, prețul standard al unui PS5 varia în funcție de versiunea aleasă. Existau două variante principale:

  • PS5 Standard Edition: Această versiune include unitatea principală a consolei PS5 și un controller wireless DualSense. Prețul său se situa în general în intervalul de 2500 – 3000 de lei, în funcție de comerciant și de pachetul de accesorii incluse.
  • PS5 Digital Edition: Acest model nu include o unitate de disc și funcționează exclusiv cu descărcări digitale. De obicei, prețul său este puțin mai mic, situându-se în jurul valorii de 2200 – 2700 de lei.

Factorii care influentează prețul

Prețurile pot varia în funcție de o serie de factori, iar unele dintre aceste aspecte pot include:

  • Accesorii Incluse: Unele pachete pot include accesorii suplimentare, cum ar fi jocuri, un al doilea controller sau căști. Acestea pot crește prețul total al achiziției.
  • Starea Consolei: Consolele PS5 de la vânzători second-hand pot avea prețuri diferite în funcție de starea lor. Consolele noi vor avea, de obicei, prețuri mai ridicate.
  • Cererea și Oferta: Disponibilitatea PS5 poate varia în funcție de regiune și de cererea pieței. În perioadele cu stoc limitat, prețurile pot crește.

Unde să cumpărați un ps5 în românia

Pentru a găsi cel mai bun preț pentru un PS5 în România, ar trebui să explorați mai multe opțiuni, cum ar fi:

  • Magazine Online: Platforme precum eMAG, Altex, sau PC Garage pot oferi prețuri competitive pentru consolele PS5.
  • Magazine Fizice: Puteți verifica și în magazinele de electronice din zona dvs. pentru a vedea dacă au PS5 disponibile.
  • Piața Second-Hand: Dacă sunteți în căutarea unei oferte mai bune, puteți verifica platformele de vânzări second-hand, dar asigurați-vă că verificați starea consolei și autenticitatea vânzătorului.

Care este prețul mediu al unui PS5 în România?

Prețul mediu al unui PS5 în România se situează între 2200 și 3000 de lei, în funcție de modelul și de accesorii.

Unde pot găsi cele mai bune oferte pentru un PS5?

Puteți găsi cele mai bune oferte pentru un PS5 în magazinele online precum eMAG sau Altex, dar nu uitați să verificați și ofertele din magazinele fizice sau piața second-hand pentru a compara prețurile.

De ce variază prețul PS5?

Prețul PS5 poate varia din cauza factorilor precum accesorii incluse, starea consolei, cererea și oferta pe piață.

Ce versiune a PS5 ar trebui să cumpăr?

Alegerea între PS5 Standard Edition și PS5 Digital Edition depinde de preferințele dvs. Dacă preferați jocurile pe disc sau vă doriți o opțiune mai ieftină pentru jocurile digitale, veți lua în considerare aceste aspecte la cumpărare.

Vezi și:

Photo of author

Engik

Lasă un comentariu