Cât costă un iphone 11?

V-ați întrebat vreodată cât costă un iPhone 11 și ce vă puteți aștepta să obțineți pentru banii dumneavoastră? Cu siguranță, iPhone-ul 11 este unul dintre cele mai populare smartphone-uri de pe piață, dar prețurile pot varia în funcție de locație, versiune și capacitatea de stocare. În acest articol, vom explora prețurile iPhone-ului 11 și vom discuta despre caracteristicile sale remarcabile.

Prețurile iphone 11 în românia

Costul unui iPhone 11 poate varia semnificativ în funcție de locul în care îl cumpărați și de opțiunile de configurare pe care le alegeți. În România, prețurile pentru iPhone 11 au variat de-a lungul timpului și pot fi influențate de factori precum fluctuațiile valutare și promoțiile comerciale. Cu toate acestea, în general, puteți aștepta să plătiți următoarele prețuri pentru diferitele variante ale iPhone-ului 11:

Varianta Preț Începând de la
iPhone 11 (64GB) Începând de la 2.999 lei
iPhone 11 (128GB) Începând de la 3.299 lei
iPhone 11 (256GB) Începând de la 3.699 lei

Este important de menționat că aceste prețuri sunt aproximative și pot varia în funcție de magazinul de la care cumpărați telefonul și de eventualele oferte sau promoții disponibile în momentul achiziției.

Caracteristici cheie ale iphone 11

iPhone 11 a fost lansat de către Apple ca succesor al popularului iPhone XR și vine cu o serie de caracteristici impresionante. Iată câteva dintre aspectele deosebite ale acestui smartphone:

  • Procesor puternic: iPhone 11 este echipat cu procesorul A13 Bionic, care oferă performanțe remarcabile și eficiență energetică.
  • Sistem dual de camere: Aparatul foto dual cu lentile ultra-wide și wide vă permite să capturați imagini uimitoare și videoclipuri de înaltă calitate.
  • Ecran LCD Liquid Retina: Display-ul de 6.1 inch oferă culori vibrante și o experiență de vizionare deosebită.
  • Rezistență la apă și praf: iPhone 11 este certificat IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf.
  • Autonomie îmbunătățită a bateriei: Bateria oferă o durată de viață mai lungă pentru utilizare zilnică.

De Ce Să Cumpărați un iPhone 11?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui iPhone 11. Acest telefon este potrivit pentru cei care doresc un dispozitiv fiabil, cu performanțe excelente și o calitate superioară a camerei. Cu caracteristici precum fotografierea în condiții de lumină scăzută și înregistrarea video 4K, iPhone 11 vă permite să capturați momentele speciale în detaliu și claritate remarcabilă.

Alegerea Variantei Potrivite

Un alt aspect important de luat în considerare atunci când cumpărați un iPhone 11 este capacitatea de stocare. Variantele disponibile sunt de 64GB, 128GB și 256GB. Asigurați-vă că alegeți varianta potrivită pentru nevoile dumneavoastră de stocare, pentru a avea suficient spațiu pentru fotografii, videoclipuri și aplicații.

Întrebări frecvente

1. Care este prețul mediu al unui iPhone 11 în România?

Prețul mediu al unui iPhone 11 în România variază în funcție de versiunea și capacitatea de stocare ale telefonului. Cu toate acestea, puteți găsi variante începând de la aproximativ 2.999 lei.

2. Ce diferențe există între iPhone 11 și iPhone 11 Pro?

iPhone 11 și iPhone 11 Pro au unele asemănări, dar și diferențe notabile. iPhone 11 Pro are un ecran OLED mai bun și un sistem de camere mai avansat, dar este și mai scump decât iPhone 11.

3. Este iPhone 11 rezistent la apă?

Da, iPhone 11 este rezistent la apă și praf, având certificarea IP68. Acest lucru înseamnă că poate fi scufundat în apă la adâncimi de până la doi metri pentru un timp limitat fără a suferi daune.

Sperăm că acest articol v-a oferit informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie informată cu privire la achiziționarea unui iPhone 11. Indiferent de varianta pe care o alegeți, veți beneficia de performanțe de top și de calitatea inconfundabilă a produselor Apple.

Vezi și:

Photo of author

Engik

Lasă un comentariu